وزیر امریکایی در مصاحبه ای ویروس کرونا رو برای اقتصاد امریکا مثبت ارزیابی کرده و گفته پخش این ویروس کمک میکنه مشاغل زود تند سریع از چین جمع کنن بیان امریکا
بر این اساس احتمال این که این ویروس رو امریکا ساخته باشه و انداخته باشه تو دامن چین واقعا بالاست.
تا الان فکر میکردم جمله "هدف وسیله رو توجیه میکنه" یه جمله ضد اخلاقی و ضد انسانیه ولی از امروز به این جمله کاملا اعتقاد پیدا کردم. اگه هدف اخلاقه خودش وسیله هاشو محدود میکنه. ولی وقتی هدف یه فرد یا کشور فقط و فقط پول باشه، دیگه مهم نیست از چه راهی بدست میاد. میخاد بدبختی مردم خاورمیانه باشه، یا ویروس افتادن تو جون فلان کشور یا یا یا. باید پوله برسه .
علت این که تا الان هم اینطوری فکر میکردم واضحه. چون خودم به هر حال تا الان با درصدی از نگاه اخلاقی به قضایا نگاه میکردم و این باعث شده بود این پیش زمینه فکری چشممو در برابر واقعیت کور کرده باشه و همه وقایع دنیا رو تو دنیای محدود خودم بگنجونم.
اصولا هدفی که نتونه وسیله رو توجیه کنه هدف نیست اصلا. مثلا یه عاملی باعث شده از فلان وسیله استفاده نشه و به هدف نرسیم. پس اون عامله از هدف اولویتش بالاتر بوده و هدف اولیه واقعا هدف نبوده.
خلاصه که نکته ای بود که یافتم!
بعضی افکار و گزاره ها یه موقع هایی میشینه به جون آدم و میشه جز عقایدش. این یکی از اونا بود.
هدف ,رو ,یه ,ویروس ,وسیله ,میکردم ,تا الان ,باعث شده ,وسیله رو ,فکر میکردم ,این که
درباره این سایت